Condicions de compra

 

1. Àmbit geogràfic

 

Els límits geogràfics de venda de la nostra botiga són: la Comunitat Ecònomica Europea. Si ets d’una zona fora del nostre àmbit de venda i vols fer alguna comanda, contacti amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte i intentarem donar solució a la seva situació.

 

Els preus dels productes que es troben a la venda a la nostra botiga de comerç electrònic porten impostos inclosos. L’impost que s’hi aplica és del 21% d’IVA.

 

2. Formes de pagament

 

Targeta de crèdit o dèbit

Les transaccions es faran des d’Espanya, mitjançant un entorn segur amb el TPV virtual Banc de Sabadell – PAYCOMET. Les dades sobre la targeta de crèdit no quedaran registrades a cap base de dades, sinó que aniran directament al TPV (Terminal Punt de Venda del Banc). En ambdós casos, en pagar amb targeta se us demanaran sempre les següents dades: el número de targeta, la data de caducitat, i un codi de validació que coincideix amb les 3 últimes xifres del número imprès en cursiva al revers de la targeta , oferint, així, més garanties sobre la seguretat de la transacció.

 

Si encara no heu rebut una clau personal d’ús exclusiu per a pagaments a internet, us aconsellem que sol·liciteu a la vostra entitat financera adherir les vostres targetes al servei de Comerç Electrònic Segur. Per això podeu posar-vos en contacte amb el vostre banc.

 

Transferència bancària

En seleccionar la transferència bancària com a mitjà de pagament rebrà, juntament amb la confirmació de la seva comanda, un e-mail on se li indicarà el número de compte IBAN on efectuar la transferència bancària a nom de Bramant. És molt important que indiqueu en l’assumpte o concepte, el número de referència i realitzeu la transferència dins dels 3 dies posteriors a la data de confirmació de la comanda per poder-la validar. El període de reserva del producte serà de 4 dies, si en 4 dies no hem rebut l’import al nostre compte bancari, es procedirà a l’eliminació de la comanda.

 

Es considerarà efectiva la comanda, quan rebem confirmació bancària de la transferència al nostre compte del banc. No oblideu que heu d’efectuar el pagament en euros i que totes les eventuals comissions de canvi i bancàries corren pel vostre compte en optar per aquest sistema de pagament. En el cas de transferències bancàries realitzades des de fora d’Espanya, és molt important que en ordenar la transferència comuniqui sempre al banc fer-se càrrec de les comissions en origen, aquelles comissions bancàries i despeses corresponents a la seva entitat.


3. Enviaments

 

Totes les nostres comandes es preparen al nostre taller, el període de preparació pot ser d’un a tres dies hàbils.

 

Els terminis d’enviament es computen en dies laborables (de dilluns a divendres) i es poden veure alterats per festes locals o nacionals. En el cas d’utilitzar com a forma de pagament, la transferència bancària, els terminis de lliurament, es computen a partir del moment en què tinguem la confirmació de la transferència bancària al nostre compte bancari. Els canvis de direcció un cop enviat el paquet, es cobraran com un nou enviament. Assegureu-vos que la direcció és correcta.

 

Quan rebis el teu paquet és molt important que l’embalatge i el producte estiguin en perfecte estat, si comproves qualsevol incidència, ho has de comunicar en un termini màxim de 24h. després de la recepció, ja que Bramant ha d’informar l’empresa de transport i reclamar els danys. Si no fos així, Bramant no es fa responsable dels danys ocasionats.

 

Les nostres zones d’expedició i venda de productes es realitzaran a 3 zones: Balears, Espanya peninsular i Portugal peninsular. No venem ni enviem comandes a Illes Canàries, Ceuta i Melilla, Illes Portugueses, Andorra, ni altres llocs que no pertanyin a les 3 zones indicades anteriorment.

 

Enviaments

Transportista “MRW”
Temps de lliurament 24-48 hores
Tarifes: (En funció del preu total de la compra)
0-60€ 9€ (+IVA 21%)
>60€ Gratis

Punt de recollida física: SK KAYAK

SK Kayak -Botiga
Ps. Marítim, 4
17490 Llançà

 

4. Seguiment de comandes

 

Enviem a tota la Península mitjançant MRW i un cop lliurat a la missatgeria sol trigar entre 24-48 hores (no lliuren en caps de setmana). Rebràs un sms o email de part de MRW detallant el número de la teva tramesa. Així podràs fer el seguiment còmodament i sol·licitar els canvis que creguis necessaris. Per això et demanem que siguis el més precís possible en introduir les teves dades personals i adreça d’enviament quan finalitzis la compra online.

 

Des de la pàgina a Web (https://www.MRW.es/), podràs conèixer en quina situació es troba el teu enviament. També pots fer la consulta contactant amb el Centre d’Atenció al Client de MRW amb les dades que faciliten a la web indicada.

 

5. Devolucions

 

Bramant us oferim una GARANTIA DE DEVOLUCIÓ DE 20 DIES NATURALS a partir del correu electrònic de confirmació de comanda enviada, retornant l’import abonat en un període màxim de 15 dies hàbils després d’haver acabat el procés de devolució i aquest estigui en un estat de “ Devolució completada”.

 

PASSOS PER DEMANAR DEVOLUCIÓ:

 

1) Des de “El seu compte”, accedeixi als “Comandes” i seleccioneu la comanda que voleu tornar totalment o parcialment.

2) Un cop dins del detall de la comanda, seleccioneu els productes de la comanda que voleu tornar i indiqueu-nos el motiu pel qual voleu tornar-los. En iniciar aquest procés de devolució, veureu que dins de “El seu compte”, a “Devolucions”, li apareix una nova devolució en estat “A l’espera de confirmació”.

3) En aquest punt, nosaltres comprovarem que la comanda estigui dins del termini de devolucions contemplat (20 dies després d’haver rebut l’email de comanda enviat).

4) Un cop comprovat, si esteu dins del període, us enviarem una notificació dins de “El vostre compte”, ai “Devolucions” que posarà “En espera del paquet”. A partir d’aquí, podeu enviar-nos el paquet. Els costos d’enviament aniran a càrrec del client, a excepció, que el motiu de la devolució sigui un error o producte defectuós

5) Un cop nosaltres hàgim rebut el paquet, us enviarem una notificació dins de “El vostre compte”, a “Devolucions” que posarà “Paquet rebut”. En aquest punt passarem a verificar l’estat i el contingut del paquet.

6) Si el producte rebut s’ajusta als criteris d’acceptació de productes tornats i s’ajusta al motiu de la devolució. Aleshores acceptarem la devolució, i se li abonarà, al client, l’import sol·licitat en un període màxim de 15 dies hàbils. Dins de “El vostre compte”, a “Devolucions” se us notificarà amb un missatge tipus “Devolució completada”. D’altra banda, la comanda que ha generat la devolució, dins de “El seu compte”, “Comandes”, apareixerà amb un estat de “Restituït”. Dins “El vostre compte” “Abonaments” també us apareixerà l’abonament corresponent.

7) En cas que el producte sol·licitat no s’ajusti als criteris d’acceptació de productes retornats no s’acceptarà la devolució, i se us notificarà dins del “Su compte”, a “Devolucions” amb un missatge de “Devolució denegada”. En aquest cas si el client ho requereix, se li reenviarà el producte a ports deguts.

 

CRITERIS D’ACCEPTACIÓ DE PRODUCTES RETORNATS:

 

– No es podrà tornar un producte si ja ha estat utilitzat.
– Els articles han d’estar nous, sense utilitzar i mantenir en el moment de la devolució els embolcalls i els precintes originals. No s’admetran devolucions si els embolcalls originals dels articles rebuts estan en mal estat.
– La devolució d’articles serà enviada a ports pagats a l’adreça al c/Creu, 11, Llançà (Girona). No es recollirà cap material que es rebi a ports deguts, llevat dels que els motius de la devolució siguin per error d’enviament o material defectuós.

 

RECEPCIÓ DE LA MERCADERIA:

 

El client o receptor està obligat a examinar immediatament si l’enviament presenta algun dany o està complet. En cas que hi hagi danys que s’hagin pogut produir durant el transport i que no s’hagin pogut examinar de forma externa, cal comunicar-ho per escrit al transportista en un termini màxim de 24 hores a partir del lliurament. Després, cal passar la incidència a Bramant

 

Abans de signar l’albarà:

 

– Comprovar el nombre de paquets que heu rebut
– Comprovar les etiquetes que estan a l’embalatge dels paquets, que posi el nom
– Comprovar l’estat exterior dels paquets, no presentin cap senyal d’haver estat manipulats o que l’embalatge estigui en mal estat.

 

Un cop comprovat, si detecta alguna anomalia, no oblideu signar el document del transportista posant “En reserva”.

Exemple: RESERVA falta un paquet, RESERVA material en mal estat